Jooksuga läbi 2017- nda!

 Hei sõbrad!


 24. novembril 2017 postitasin oma facebooki seinale ühe pildi jooksmisest ning sinna juurde lisasin ka veksli, et "Pikemalt lähiajal". Ehk siis lubasin lähiajal hooaja kokkuvõtte teieni tuua! 😅

 Lasin selle nii sujuvalt üle, et nüüd paras aeg terve aasta koos hooajaga kokku võtta! Kirjutan oma 2017. aasta tegemistest ja mõtetest, enamasti läbi jooksukilomeetrite!

 1. jaanuaril sai meie pere ühe uue liikme juurde! Sellest ajast peale on elu käinud selle järgi, kuidas Zepe tahab! " Snu jaoks on koer osa elust, koera jaoks oled sina tema elu!"

Oma suurtest uusaasta lubadusest täitsin ühe! Vähemalt midagigi, lubasin, et Zepe ei saa kunagi liikumisest puudust tundma. No tal tuli päris korralik kilometraas sellel aastal. Meritiga kahepeale pakkusime päris palju liikumist! Oleme oma murdja üle väga õnnelikud ja usun, et ta tunneb end meiega ideaalselt!

 Kuna eelmise aasta lõpp oli jooksu poole pealt suhteliselt keeruline, siis käima saamine võttis aega ja aasta esimesed kuud olid tagasihoidlikud. Olid ajad, kus lihtsalt ei tahtnud enam.

 Toon välja mõned toekad faktid, et tegelikult oli raske aasta, kuid 2 õnnestunud võistlust andsid selle hooaaja ettevalmistuse jaoks tugevalt motivatsiooni juurde! Just see Haanja, hooaja viimane lahing!

 Kõige hullem plaani täitmise protsent oli eelmise aasta detsembris. Kui tavaliselt (nagu ka nüüd) kasutan Inglismaal olekut rohkemate treeningute tegemiseks, siis möödunud aastal ei suutnud end isegi siin väga jooksma vedada. Detsember 2016 oli plaani järgi vaja joosta 272 km, jooksin 60. See on päris karm reaalsus. Kokku tuli sel hooajal kõigest 1800 km! 👎 Aga ju siis oli sellist aega ka vaja! Ultrajooksudel sai tulemused ikkagi enamvähem ära tehtud - Iirimaal tugev 3 , Haanjas 4+ ! Tähtis on, et olukord on võrreldes aasta taguse ajaga ikka palju parem ning olen hetkel valmistumas 24h jooksuks Soomes, mis toimub 24. veebruaril!


 Võistlustarte tuli kokku 21. Võrreldes eelmiste aastatega palju vähem, aga enne oli starte ikkagi liiga palju! Pikemad jooksud olid 24h jooks - 213 km ning Haanja100 - 100km. Lisaks veel üks maraton ja 4 poolikut ja ülejäänud väiksemad jooksud!

 Suuri uusaasta lubadusi ei hakka siin hõiskama! Kindlasti on võimalik paremini ja targemalt edasi minna, seega lihtsalt tuleb hoida siht silme ees ja vaeva näha!


Minu treening- ja puhkelaager siin Inglismaal saab nüüd otsa ning sellisel kujul enam siia puhkama ei saa tulla! Täna vaja lastekasiinos veel sendid maha mängida ning veel selle aasta sees koju tulla;)

 Aitäh, kes on seda teed koos minuga käinud!

 Olge mõnusad! Veetke ilus aasta lõpp ning seadke omale ikka uusi ja kõrgemaid eesmärke!









Comments

Popular posts from this blog

Blogi läheb ajutiselt kinni, Mõedaka nimejooksusarja panen ka kinni!

Haanja 100 ultra- kaua oodatud võit!

Soomes käidud, lahing peetud, organismile piisavalt puhkust antud ning nüüd kevade suunas!