Haanja100 Jala, 2011.

Niisiis, viimane märge enne haanja 100 km jooksu, mis toimub juba ülehomme. Meenutades eelmist aastat, siis eelmine aasta kulus 100 km läbimiseks mul 11 h ja 4 minutit. Mida oodata sellelt aastalt? Treenitus võib küll see aasta vähe nigelam olla, kuigi ei hakka selle pärast eesmärke väiksemaks tegema:) Selle aasta eesmärgiks on läbida 100 km kiiremini kui 11 h , mis tähendab muidugi väga head jooksu. Kuna eelmine aasta klappis kõik ja tunne oli hea. Ei karda ebaõnnestuda, kuna järgmine aasta saab jälle joosta, kui seekord sitasti välja kukub. Proovima peab, ja kindlasti üritan endast maksimumi anda, ei lähe niisama 100 km läbima.
Tänud kõigile ette ära, kes pöialt hoiavad. Laupäeval kell 7 on start, ja kui liita 11 h ,siis saame 18.00. oleks orienteeruv lõpuaeg. muidugi sõltuvalt paljudest asjaoludest võib see lõpuaeg olla palju teistsugusem:) Arvatavasti jään siiski teiseks ööks ka haanjasse, kuna leidsin öömaja ning ei hakka väsinuna tagasi sõitma:)

Stardinimekirjas on juba üle 70 osavõtja. Mis on sellise jooksu kohta päris kõva tulemus. Muidugi kõik ei tule sinna 100 km jooksma. Julgen ennustada et alla 50 % läbib 100 km , kuigi mine sa tea:D Palju neid hulle on .

Kui kõik läheb hästi ja ma ellu jään, siis kuulete minust veel!

Aitähh teile!

Comments

Popular posts from this blog

Blogi läheb ajutiselt kinni, Mõedaka nimejooksusarja panen ka kinni!

Haanja 100 ultra- kaua oodatud võit!

Soomes käidud, lahing peetud, organismile piisavalt puhkust antud ning nüüd kevade suunas!