Selleks korraks kõik.!

Raske on kuidagi seda kõike nüüd siin lühidalt kokku võtta. Lõpetan hooaja ära, kahjuks küll 2 nädalat varem , kui oleks pidanud ning Haanja 100 oleks see aasta üle minu võimete, seega , jätan vahele. Aga kuidas siis üldse hooaeg oli ja kus sai käidud?

   Algus oli väga rahulik , alustasin novembri lõpus, detsembris tegin kaasa Vana-Aasta heategevus maratoni , kus jooksin maratoni ajaga 3:17:45, alustuseks hea küll:)
   Pärast Vana-Aasta maratoni oli tavaline treening kuni märtsi lõpuni, vahepalaks tegin 2 Rakveres korraldatud Vinni-Rakvere talvejooksu 10 km  aegadega - 40:49 ja 40:18 , siis tegin kaasa Tartu-Otepää jooksumaratoni, ajaga 3:28:45, see oli tõesti raske, lumi tuiskas vastu ning lõpp kujunes raskeks.
   Siis hakkas valmistumine Laulasmaa ultrajooksuks, kuna möödunud aastal see ebaõnnestus , siis sel korral tegin ettevalmistustel endast maksimumi, et seekord hakkama saada. Vahepeale jäi ka Tartu jooksumaraton 23 km , ajaga 1h 40 m 55 sek, on ka paremaid päevi olnud:) Pärast seda juba puhtalt Laulasmaa ettevalmistus.
  Laulasmaal sain seekord hakkama, 168,8 km 22h 36 min , 3. koht . Sellega sain pääsme ka 24 h Maailma-ja Euroopa Meistrivõistlustele Poolas.
  Kui Laulasmaast ära puhkasin , hakkaski ettevalmistus Poola 24h jooksuks. Poola oli selle hooaja tähtsaim osa , ikkagi esimene suurvõistlus 24h jooksus:) Sain tulemuseks u 185 km , arenguruumi on , aga esimene märk on maas , ja ei saa öelda et väga kehva:)
  Sai ka Tartu Rattarallil käia ning 40 km sõita, siiski elu esimene rattavõistlus.
  Siis sai Priiduga Rogainil käia, 8 h orienteerumine, Priit orienteerus ja ma üritasin kannul püsida, läbi raskuste vist sain hakkama ikkagi, saime 2 koha enam kui 300 meeskonna seast:)
  Kuid siis läksime põlvega raksu, vasaks põlv hakkas valu tegema ning loobus koostööst, streigib, nagu arstidki, ning seega pean haanja sellest hooajast välja jätma. Nii kurb , kui see ka pole.
   Nüüd puhkeperiood kuu aega, üritan piisavalt palju ujuda, vahel pallimängu saali jõuda, matil käia ning kõike muud kui jooksmist teha!
  Et siis järgmisel hooajal veel parema hooga kuuma anda saaksin :)
Tänud neile kes asjast huvi on tundnud, ikka alati head soovivad ning toeks olnud:)
Kokku siis u 2400 jooksukilomeetrit, häid emotsioone, kogemusi, valu ning higi:)

Adioos, tagasi jooksurajal novembri teisest poolest:)





Comments

Popular posts from this blog

Blogi läheb ajutiselt kinni, Mõedaka nimejooksusarja panen ka kinni!

Haanja 100 ultra- kaua oodatud võit!

Soomes käidud, lahing peetud, organismile piisavalt puhkust antud ning nüüd kevade suunas!