Vinni-Rakvere talvejooksusari sai kevadise lõpu! Ise oleks võinud rohkem trenni teha!

 Hei sõbrad!

 Nüüd on see taaskord tehtud. Vinni- Rakvere talvejooksusari, millega mõnes mõttes tuleb rahule jääda! Korralduse poole pealt olen ma muidugi ülirahul, aga kui enda jookse vaadata, siis kahju on esimese etapi kehvast ajast. Kuna läksin jaanuari kuu etapile täiesti alavormis ja jooksin 200 se keskmise pulsiga keskmist 4 minutit kilomeetri kohta, mis oli pehmelt öeldes kohutav. Arengu poole pealt saab olla positiivne, kuna iga etapiga liikusin ikka kiiremini ning suutsin sarja arvestuses ilusti kolmandale kohale tõusta viimase jooksuga!
 Esimene etapp 40.08 , teine etapp 36,43 ja kolmas etapp 35,53. Kuigi jah, täna olid ka tingimused palju paremad ja korraldaja siiski talvejooksule kohast ilma tellida ei suutnud. Ilm oli mõnusalt kevadine ja rada puhas asfalt mõne väikese jäälõiguga( neid jäälõike oli paar-kolm tükki ja väga lühikesed)
 Kuna on olnud ka viimastel nädalal väikeseid lünki treeningutes, siis mahu poolest on olnud see aasta algus palju tagasihoidlikum kui möödunud aastal. See ehk annab lootust muidugi, et kestab ilusti ära, kuid kevadiseks maratoniks tippvormi ajamisega läheb kaunis kiireks.
 Numbritest seekord väga rääkida ei tahagi, kuna olen ise natukene treeninguid vahele pidanud jätma ja väikene haiguspaus oli ka vaja ikka maha pidada. Kui ma ütlen, et eelmise aasta jaanauris jooksin sama palju kui sellel aastal jaanuaris- veebruaris kokku, siis ma usun, et selle kohapealt on kõik öeldud! Treeningplaan muidugi nii lahjat mahtu ette ei näinud.

 Kui nüüd olla positiivne, siis veidike on veel aega ja kiirus on ikkagi enamvähem olemas. Natukene on vaja veel kruvida, et paar kevadist võistlust edukalt ära teha ning Riia maratoniks korralik seis saavutada. Ma usun, et kevadeks saab seisu kindlasti paremaks, aga ehk see aasta saabub parim aeg sügisel, kus möödunud hooajal olin end tühjaks pigistanud ja väga tulemusi ei tulnud.

 Mul on ääretult hea meel, et minu treenitavad tegid talvejooksul häid tulemusi ning võtsid erinevaid poodiumikohti! Ka Kristiina Abu Dhabi 10 km oli väga korralik, mille pealt on hea vormi timmida, sest peaeesmärk tuleb saavutada sügisel! Samuti on tore, et sellel aastal on mitmeid uusi maratoni huvilisi, keda üritan aidata sügiseks sellisesse seisu viia, mis neile rahulolu pakub!

 Ma jätkan oma teekonda ja hoian sihti silme ees! Ega siit saab ainult paremaks minna! Selleks et endalt tulemusi nõuda, tuleb selle nimel ka rohkem tööd teha!

 Teeme ikka enda heaks! Kevad paistab ja vaikselt näitab juba end! Päike paitab ja asfalt hakkab vaikselt kuumama! Andkem kuuma!

Comments

  1. Tänud tugeva konkurentsi eest! Edu edaspidisteks ettevõtmisteks!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Blogi läheb ajutiselt kinni, Mõedaka nimejooksusarja panen ka kinni!

Haanja 100 ultra- kaua oodatud võit!

Soomes käidud, lahing peetud, organismile piisavalt puhkust antud ning nüüd kevade suunas!