Hooaja kaks esimest starti on tehtud- Kõrvemaa oli oodatust mägisem ja kodusel Paisjärvel tehti selg prügiseks!

  Hei lugejad!

  Hooaja esimesed võistlused ei ole just suurem asi olnud, aga vähemalt on seis ikkagi vaikselt paremaks läinud! Kuna ma sellel aastal alustasin tavapärasest tagasihoidlikumalt, siis on ka vormi ajastamine natukene edasi lükkunud.

  Kõrvemaa kevadjooksu 18 km oli minu jaoks eriti raske, kuna olen treeninud vaid maanteel ja staadionil ning spetsiaalselt mäge ei ole üldse treeninud. Kuigi päris nii hullu olukorda poleks osanud ette ennustada. See oli nagu halb unenägu, üks tõus sai läbi ja lootus, et natukene saab tasaselt joosta, kustus rutem, kui oleks osanud arvata! Möödunud aastal oli Kõrvemaa jooks see, mis näitas ära, et seis on hea ja minek on korralik, tänavu seda kahjuks tõdeda ei saanud. See selleks, see läks korraliku maastikujooksu treeningu alla ning võistlus ja võitlus käis ainult iseendaga:)

 Täna toimunud kodusel Paisjärvel oli minek küll parem, aga ikkagi, kindlasti mitte see, millega võiks rahule jääda. Tehti kodus taaskord selg prügiseks ja neljas koht oli tõsiasi! Kohal oli muidugi päris korralik koosseis ja ega täna ei olnud kellegil lihtne. Ilm oli heitlik ja tegi oma töö, et keegi väga kiiresti joosta ei saaks:) Elar Vulla võidus ma väga ei kahelnud, Mart on ka väga heas hoos. Kolmanda koha saavutanud Harrit ei osanud starti oodata ning ei teadnud ka kellega tegu on. Aga eest ta astus ja vahe jäi 19 sekundit ehk selle distantsi peale ikkagi väga suur. Ka neljas koht ei tulnud mulle kergelt ja pidin kõvasti pingutama, et Kevin mind kätte ei saaks:) Kodus neljandaks jääda on masendav, kuid reaalsus on see, et valmistume Riia maratoniks ja kui selleks ajaks suudame veel paremaks saada, siis on kõik hästi. Sa saad endalt nii palju nõuda, kui palju sa oled treeninud! Tahta võid kõike, aga saad seda, mille jaoks oled sa tööd teinud! Liiga passiivne aasta algus on kindlasti oma jälje jätnud, aga praegune edasiminek on olnud korralik ning võib loota, et varsti suudan juba kiiremaid liigutusi teha! Järgmine pingutus on Vändras 8km distantsil, mis toimub nädal enne Riia maratoni ja eks siis näeb, mis Riias saama hakkab. Vaatamata praegusele seisule lähen ikkagi isiklikku rekordit püüdma, saab mis saab:)

 Samuti on mul hea meel, et HAKA Plast oli jälle korraliku võistkonnaga väljas ja nautisime vaatamata ilmale taaskord koos tegemise melu! Ka minu ühistreeningutel osalejaid olid rajal päris palju ning see teeb väga palju headmeelt! Kõik olid väga tublid! Juba sellise ilmaga lahingusse tulla on väga suur saavutus!

 Ja muidugi Merit, kes tegi oma elu esimese jooksuvõistluse, oli väga tubli! Ta muidugi sai esimesel võistlusel korraliku kogemuse! Joosta sellise ilmaga oma elu esimene võistlus! Enam hullemaks väga minna ei saa ning järgmised stardid on kindlasti meeldivamad!


 Jooksurajal näeme ja teeme ikka enda heaks!



Comments

Popular posts from this blog

Blogi läheb ajutiselt kinni, Mõedaka nimejooksusarja panen ka kinni!

Haanja 100 ultra- kaua oodatud võit!

Soomes käidud, lahing peetud, organismile piisavalt puhkust antud ning nüüd kevade suunas!